Vacature: Facility/Office Manager Stagiair

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Deel deze vacature

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van een optimale werkomgeving? Heb je een interesse in duurzaamheid en wil je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over iqbi: iqbi groeit bijzonder snel, mede door de Europese wet- en regelgeving, en breidt haar activiteiten binnen Europa uit. Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, visualiseren en monitoren van alle soorten ESG-data (Environmental, Social & Governance) voor de vastgoedsector, met als doel de waarde van vastgoedportefeuilles te vergroten en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Functieomschrijving: Als Facility/Office Manager stagiair bij iqbi speel je een essentiële rol in het waarborgen van een optimale werkomgeving voor onze medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze faciliteiten, waaronder kantoren, vergaderruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van beleid om de operationele efficiëntie te verbeteren en onze duurzaamheidsdoelstellingen te ondersteunen.

Verantwoordelijkheden:

• Beheer en onderhoud van alle faciliteiten.

• Coördineren van schoonmaakdiensten, onderhoudsdiensten en andere externe leveranciers.

• Opstellen en beheren van budgetten voor faciliteiten, met nadruk op kostenefficiëntie en duurzaamheid.

• Leiden van projecten gericht op het verbeteren van de duurzaamheid en functionaliteit van de faciliteiten.

Vereisten:

• Student in een bachelor- of masteropleiding.

• Uitstekende communicatievaardigheden.

• Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

• Beschikbaarheid voor een stage van 8 tot 11 weken, afhankelijk van de eisen van je studie. De mogelijkheid voor een langere stage kan worden besproken.

Voordelen:

• Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.

• Een stimulerende en samenwerkingsgerichte werkomgeving.

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van de snelst groeiende ESG-scaleup van Nederland? Stuur dan een e-mail naar info@iqbi.nl! Voor vragen kun je contact opnemen met Klaas Nijssen op +31 6 54 32 21 24.

Geinteresserd in deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met onze HR specialist.

Vergelijkbare vacatures

Vacature: Finance

Vacature Financieel MedewerkerBen jij financieel administratief sterk met een interesse in duurzaamheid? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance of Accountancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Over iqbi: Wij zijn een snelgroeiende internationale scale-up die ESG-data voor grote vastgoedpartijen automatiseert. Met onze diensten nemen we een groot deel

Lees meer over deze vacature...

Vacature: Facility/Office Manager Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van een optimale werkomgeving? Heb je een interesse in duurzaamheid en wil je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over iqbi: iqbi groeit bijzonder snel, mede door de Europese wet- en regelgeving, en breidt

Lees meer over deze vacature...
Scroll naar boven