Ons team

Maak kennis met de mensen achter iqbi.

De kracht achter iqbi

Elk teamlid draagt bij aan het succes en tevredenheid van onze klanten. Ontmoet ons team en ontdek hun rol en expertise binnen iqbi.

Johnathan Doe

Founder/CEO

Johnathan Doe

Executive Director

Johnathan Doe

Marketing Director

Johnathan Doe

Additional Director

Klaas Nijssen, een gedreven data scientist met een scherp oog voor detail, zag een niche in de markt tijdens zijn tijd bij energieleverancier IKEHU en richtte daarop iqbi op. Zijn visie: de vastgoedmarkt verduurzamen door ESG-data toegankelijk te maken. Buiten het kantoor geniet Klaas van fietsavonturen met bekende Nederlanders en is hij herkenbaar aan zijn uitgesproken rode persoonlijkheid.
Klaas Nijssen

Co-founder & CEO

Rino, met zijn ervaring in digitale innovatie, heeft succesvol meerdere datagedreven projecten geleid. Zijn strategische denkwijze en vermogen om kansen in actie om te zetten vormen zijn kracht. Rino's inzet voor tastbare resultaten en zijn interactie met stakeholders zorgen voor soepele processen en maximale waarde voor iqbi en haar klanten.
Rino Stevens

COO

Mauro Colpaert, vanuit zijn rol als projectmanager is Mauro bij veel verschillende projecten betrokken. Vanuit zijn technische achtergrond houdt hij zich binnen iqbi vooral bezig met projecten waar een software koppeling voor gemaakt moet worden. Toch is hij niet schuw van projecten waar hardware geïnstalleerd moet worden en woont hij ook regelmatig installatie klussen bij om er voor te zorgen dat deze goed verlopen.
Mauro Colpaert

Data Scientist

Jordi Eerkens combineert zijn studie Milieu-natuurwetenschappen met zijn rol als Projectmanager ESG & Sustainability bij iqbi. Zijn expertise ligt in het beheersen van projecten, het documenteren van kennis en processen en het uitvoeren van duurzaamheidsanalyses
Jordi Eerkens

Project Lead Benelux

Met een achtergrond in International Business en de nodige internationale ervaring speelt Daniël een centrale rol bij het opzetten van de Europese tak van iqbi. Als Projectmanager Europa begeleidt hij onze internationale projecten en is hij verantwoordelijk voor de internationale expansie van iqbi.
Daniël Govers

Project Lead Iberian Peninsula

Melissa heeft haar Bachelor in Philosophy, Politics and Economics behaald aan de VU en haar Master in Applied Ethics aan de Universiteit Utrecht. Met haar uitgebreide theoretische kennis op het gebied van natuurethiek, duurzaamheidsgerelateerde politieke wetenschappen en beleidskwesties, past ze deze expertise toe in haar rol als praktisch projectmanager binnen ons bedrijf.
Melissa Blink

Project Lead

Wouter de Kempenaer, als student Science Business and Innovation weet hij de technische en commerciële kanten te combineren. Vooral gefocust op PeakWatch in zijn rol als Junior Consultant ESG maakt hij gebruik van deze combinatie van kennis om zo gedetailleerde rapporten te schrijven.
Wouter de Kempenaer

Junior ESG Consultant

Philip studeert voor zijn Master in Health Care Management en draagt wekelijks bij aan de Denktank Gezond Verstand, waar hij meedenkt over uitdagingen in de zorg en de maatschappij. Hij staat bekend als een kritische denker en consultancy is op zijn lijf geschreven!
Philip Jacobs

Junior ESG Consultant

Tijn heeft een gevarieerde achtergrond opgebouwd voordat hij bij ons kwam werken. Hij was als vrijwilliger betrokken bij Marine Conservation Philippines en een fiscus bij @Stichting ’t Sticht. Hij heeft een bachelor in science, business and innovation en ervaring als analist bij Koios Talent Pool. Zijn expertise past hij nu bij ons toe als Data Quality Analyst.
Tijn Steensma

Data Quality Analyst

Een ware spin in het web met een brede kennis van technische zaken. Marijn pakt projecten met twee handen aan en kan met zijn enthousiasme zijn collega's meekrijgen om dat extra stapje te zetten. Als projectmanager draagt hij bij aan het uitbreiden en in stand houden van de bestaande installaties en connecties.
Marijn van Bussel

Project Manager

Met een dubbele bachelor in Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen, heeft Lies uitgebreide wetenschappelijke kennis over innovatie en duurzaamheid en een multidisciplinaire benadering. Binnen iqbi past zij deze kennis toe in haar functie als Junior Project Manager.
Lies Ekker

Junior Project Manager

Karel beheert de boekhouding en ondersteunt strategische besluitvorming bij iqbi door financiële analyses. Hij waarborgt de integriteit van gegevens en zorgt voor tijdige belastingaangiften. Met een scherp analytisch vermogen en jarenlange ervaring in finance, draagt hij bij aan een solide financiële basis.
Karel Nijssen

Finance

Frits Looyé, oud directeur klantenservice bij Nuon en huidig directeur bij IKEHU, is medeoprichter bij iqbi. Dankzij zijn uitgebreide achtergrond in de energiesector, heeft hij het vermogen om antwoord te geven op elke vraag met betrekking tot energie.
Frits Looyé

Medeoprichter

In het begin van haar carrière was ze werkzaam als stewardess in de first-class op het upper-deck van een 747, gevolgd door jarenlange ervaring als interim manager, waarbij ze organisatiebranden wist te blussen. Een unieke combinatie van ervaringen, die ze nu ultiem in kan zetten als HR Manager bij iqbi.
Christien Kuiper

Partner & HR Manager

Ontmoet Winter, onze marketing specialist. Met zijn expertise in communicatie en multimedia design, is hij de drijvende kracht achter het beheer van onze huisstijl, website, sociale media en het creëren van een sterke externe uitstraling. Als we een boodschap willen overbrengen, zorgt Winter ervoor dat dit helder en effectief gebeurt.
Winter Momma

Marketing & Communicatie

Onze missie

Onze missie is het pionieren in de verduurzaming van de vastgoedsector. Door middel van grondige analyse van verbruiksdata streven we ernaar inefficiënties op te sporen en te elimineren. Via actieve aansturing zetten we ons in voor een aanzienlijke vermindering van milieu-impact. In onze aanpak staan datagedreven besluitvorming en duurzame praktijken centraal voor een groenere toekomst in het vastgoed.

Onze waarden

Ons team bij iqbi bestaat uit toegewijde professionals die passie hebben voor duurzaamheid en technologie. We zijn een mix van data-analisten, energieconsultants en projectmanagers. Elk teamlid brengt waardevolle ervaring en diepgaande kennis in hun vakgebied mee, waardoor we in staat zijn om uitzonderlijke ESG-diensten te leveren.

Bij iqbi geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. We investeren in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en moedigen hen aan om de nieuwste trends en innovaties in de ESG-ruimte bij te houden. We zijn trots op onze professionals en geloven dat ons team ons sterkste activa is.

Integriteit

Verantwoordelijkheid

Klant centraal

Drive

Creativiteit

Groei

Neem contact met ons op!

Of u nu een institutionele belegger, ontwikkelaar of beheerder bent, iqbi staat klaar met diensten afgestemd op uw specifieke behoeften.

Geïnteresseerd in samenwerking?

Ons deskundige team is klaar om uw behoeften te bespreken en u naar de optimale oplossing voor uw bedrijf te leiden.

Ons kantoor

Bernadottelaan 11, 3527 GA Utrecht

Wij zijn open van:

Ma - Vrij:
08:30 uur tot 17:30 uur

Scroll naar boven