Vacature: Finance

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Deel deze vacature

Vacature Financieel Medewerker
Ben jij financieel administratief sterk met een interesse in duurzaamheid? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance of Accountancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over iqbi: Wij zijn een snelgroeiende internationale scale-up die ESG-data voor grote vastgoedpartijen automatiseert. Met onze diensten nemen we een groot deel van het werk op het gebied van duurzaamheid uit handen van onze klanten. Gezien de toenemende focus op ESG en duurzaamheid binnen de vastgoedsector, bevinden we ons in een fase van explosieve groei.

Wat ga je doen? Vanwege onze snelle groei hebben we meer collega’s nodig, zo ook op finance vlak. Bij iqbi bieden we je een flexibele werkplek, met de mogelijkheid om, indien nodig, vanuit huis te werken. Je draagt actief bij aan significante duurzaamheidsprojecten en leert veel over de vastgoedsector. Je krijgt de kans om diverse vaardigheden te ontwikkelen; zo kan je gevraagd worden collega’s te ondersteunen bij een breed scala aan ESG gerelateerde zaken.

De ideale kandidaat:
• Heeft een afgeronde hbo-opleiding in de richting Finance of Accountancy.
• Heeft een proactieve en zelfstandige werkhouding, met een sterke drive om resultaten te behalen.
• Breidt eigen kennis steeds verder uit, groeit en blijft leren.
• Heeft een duidelijk beeld over structuur en processen, komt afspraken na.
• Verantwoordelijkheid over team- en eigen werkzaamheden en resultaten.

Wat bieden wij?
• De kans om te werken in een ambitieuze en snelgroeiende internationale scale-up.
• Een sleutelrol in het vormgeven van de toekomst van onze organisatie.
• Een competitief salarispakket, inclusief reiskostenvergoeding en winstdeling.
• Uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van de snelst groeiende ESG-scale-up van Nederland? Stuur dan een e-mail naar info@iqbi.nl! Voor vragen kun je contact opnemen met Klaas Nijssen op +31 6 54 32 21 24.

Geinteresserd in deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met onze HR specialist.

Vergelijkbare vacatures

Vacature: Finance

Vacature Financieel MedewerkerBen jij financieel administratief sterk met een interesse in duurzaamheid? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance of Accountancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Over iqbi: Wij zijn een snelgroeiende internationale scale-up die ESG-data voor grote vastgoedpartijen automatiseert. Met onze diensten nemen we een groot deel

Lees meer over deze vacature...

Vacature: Facility/Office Manager Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van een optimale werkomgeving? Heb je een interesse in duurzaamheid en wil je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over iqbi: iqbi groeit bijzonder snel, mede door de Europese wet- en regelgeving, en breidt

Lees meer over deze vacature...
Scroll naar boven