Vacature: Commercieel Stagiair

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Deel deze vacature

Commercieel Stagiair

Over iqbi

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de toekomst van duurzaam vastgoed? iqbi is een innovator in het automatiseren, visualiseren en monitoren van ESG-data voor vastgoedbedrijven. Ons doel? De waarde van vastgoedportefeuilles maximaliseren en bijdragen aan een groenere toekomst.

Wat bieden wij?

Begin je carrière te midden van een energiek en jong team, dat gedreven is om bij te dragen aan de verduurzaming van de vastgoedsector. Onder begeleiding van ervaren professionals ontwikkel je belangrijke vaardigheden en bouw je aan een waardevol professioneel netwerk. Je draagt actief bij aan significante duurzaamheidsprojecten en krijgt praktische training in CRM en databeheer. Ook openen we deuren naar sector-evenementen voor leer- en samenwerkingskansen, alles om je optimaal voor te bereiden op de toekomst!

Wie zoeken wij?

Ben jij een ambitieuze student of heb je onlangs je diploma behaald? We zijn op zoek naar iemand die zich herkent in het volgende profiel:

 • Je hebt een studieachtergrond in commerciële economie, vastgoed, bedrijfskunde, milieustudies of een vergelijkbaar vakgebied
 • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend; je weet zowel mondeling als  schriftelijk je mannetje te staan
 • Je blinkt uit in een team, maar kan ook zelfstandig je weg vinden en resultaten boeken

Daarnaast heb je een passie voor:

 • Het ontwikkelen en leveren van overtuigende zakelijke voorstellen en pitches
 • Duurzaamheidsinitiatieven, met name de rol van ESG binnen de vastgoedsector

Jouw leertraject:

Als commercieel stagiair bij iqbi zul je een cruciale rol spelen in het versterken van onze duurzame visie op de vastgoedmarkt.  Tijdens je leertraject zul je je verdiepen in:

 • Het uitvoeren van marktanalyses en inspelen op trends
 • Het smeden van strategische klantrelaties en het opzetten van verkoopstrategieën
 • Het bijdragen aan bedrijfsgroei en het genereren van nieuwe leads

Belangrijk binnen je rol is ook:

 • Het verbeteren van de waarde van vastgoedportefeuilles door gerichte dataverzameling, gericht op het mogelijk maken van verduurzaming met een focus op ESG-data
 • Het actief bijdragen aan duurzaamheidsinitiatieven
 • Het bijwonen van vastgoed-evenementen en het uitbreiden van je netwerk

Je ontwikkelt vaardigheden in CRM-software en databeheer, die essentieel zijn voor het navigeren door de hedendaagse energiemarkt en de bijhorende regelgeving. We kijken verder naar je ontwikkeling om te bepalen waar je het beste bij betrokken kunt zijn, met aandacht voor je eigen voorkeuren.

Geïnteresseerd?

Deze stage is de perfecte match voor iemand met een passie voor de kruising tussen commercie, duurzaamheid en de technologie achter vastgoed. Jouw leergierige en proactieve aanpak kan bij iqbi het verschil maken. Sluit je aan bij onze missie voor een groenere wereld en laat jouw impact tellen. Enthousiast over deze functie? Stuur je cv en motivatie naar info@iqbi.nl. Vertel ons waarom jij dé aanwinst bent voor ons team. We zijn benieuwd naar je verhaal!

Geinteresserd in deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met onze HR specialist.

Vergelijkbare vacatures

Vacature: HR Associate/Werkstudent

Ben jij een enthousiaste student met interesse in HR en wil je waardevolle werkervaring opdoen bij een snelgroeiende internationale scale-up? Dan is deze vacature wat voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die 16 uur in de week aan de slag kan! Over iqbi iqbi automatiseert ESG-data voor grote vastgoedpartijen. Onze missie is om

Lees meer over deze vacature...

Vacature: Data Scientist

Ben jij een ervaren data scientist met een interesse in duurzaamheid en technologie? Lijkt het je interessant om te werken bij een snelgroeiende internationale scale-up? Dan is deze vacature wat voor jou! Over iqbi iqbi automatiseert ESG-data voor grote vastgoedpartijen. Onze missie is om onze klanten optimale service te bieden en hen te “ontzorgen” op

Lees meer over deze vacature...
Scroll naar boven