Vacature: Business Development Manager

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Deel deze vacature

Business Development Manager

Ben jij een gedreven commercieel talent met een passie voor verduurzaming en vastgoed en ben je tevens een netwerker pur sang? Lijkt het je daarnaast mooi om te werken bij een snelgroeiende internationale start-up met ontzettend veel potentie? Dan is deze vacature wat voor jou!

Over iqbi

iqbi, groeit mede door de Europese wet- en regelgeving, bijzonder hard en slaat haar vleugels binnen Europa al uit. iqbi verzamelt, visualiseert en monitort alle soorten ESG Data (Environmental, Social & Governance) voor de vastgoedsector om de waarde van de portefeuille te vergroten en mee te werken aan een duurzame toekomst.

Wat ga je doen?

Als business development manager heb je een belangrijke rol in de impact van iqbi. Je voornaamste focus ligt op het vergroten van het bereik van het bedrijf en het opzetten van strategische partnerschappen die in lijn zijn met onze doelen. Je zult actief op zoek gaan naar potentiële klanten, investeerders en samenwerkingspartners. Door middel van marktonderzoek en analyse identificeer je belangrijke doelgroepen en ontwikkel je strategieën om onze producten of diensten effectief in de markt te positioneren.

Uiteindelijk speel je als business development manager bij iqbi een cruciale rol in het stimuleren van het succes van het bedrijf, door ons netwerk uit te breiden, strategische allianties te smeden en onze toewijding aan een groenere, meer duurzame toekomst uit te dragen.

De ideale kandidaat:

·      Heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding. De richting maakt ons niet zoveel uit

· Klantgericht; weet wie de klant is en wat hij nodig heeft. Oprechte interesse in de klant met oneindige nieuwsgierigheid op zoek naar manieren om de klant beter te bedienen.

· Kwaliteit; continu bezig met verbeteren van werkzaamheden en hoge kwaliteit nastreven. Foutloos willen werken op operatiekamer/vliegtuigbouw niveau.

· Resultaat- en doelgerichtheid; brengt eigen resultaten en impact in kaart. Weet hoe er gepresteerd is en hoe te kunnen groeien. Wil resultaat behalen en zet hier alles voor opzij.

· Actiegerichte houding; weet wat er gedaan moet worden en hiernaar handelen, weet wat er van hem/haar verwacht wordt.

· Continu leren en vernieuwen; breidt eigen kennis steeds verder uit. Groeien en blijven leren.

· Structuur en afspraken; heeft een duidelijk beeld over structuur en processen. Komt afspraken na.

· Verantwoordelijkheid; verantwoordelijkheid over team- en eigen werkzaamheden en resultaten, verantwoordelijk voor de succes en ook voor de failures.

· Trots; trots op eigen bijdrage aan de organisatie en milieu.

Wat krijg je?

Bij iqbi krijg je een werkplek met veel vrijheid. Dit betekent dat je zelf aan de slag mag gaan met het signaleren van kansen en krijg je dan ook de kans om hierop te acteren. Een negen tot vijf baan voor 40 uur per week op één kantoorplek? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij bieden variatie, ruimte en ontwikkeling en luisteren naar je ideeën en suggesties.

Je krijgt een mooi (marktconform) salaris en bonussen, daarnaast worden reiskosten vergoed. Bij ons werk je in een bedrijf waar werken vanuit je talent vanzelfsprekend is en we maken explosieve groei door! Werklocatie is Utrecht, bij de klant door heel Europa en thuis.

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van van de snelst groeiende ESG start-up van Nederland? Solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Christien Kuiper (06 4821 6712).

Geinteresserd in deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met onze HR specialist.

Vergelijkbare vacatures

Vacature: Finance

Vacature Financieel MedewerkerBen jij financieel administratief sterk met een interesse in duurzaamheid? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance of Accountancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Over iqbi: Wij zijn een snelgroeiende internationale scale-up die ESG-data voor grote vastgoedpartijen automatiseert. Met onze diensten nemen we een groot deel

Lees meer over deze vacature...

Vacature: Facility/Office Manager Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van een optimale werkomgeving? Heb je een interesse in duurzaamheid en wil je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over iqbi: iqbi groeit bijzonder snel, mede door de Europese wet- en regelgeving, en breidt

Lees meer over deze vacature...
Scroll naar boven