Vacature: Projectmanager ESG & Sustainability

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Deel deze vacature

Projectmanager ESG & Sustainability

Ben jij een planmatig talent? Bezit jij sociale skills, werk jij gestructureerd en zelfstandig en ben jij een echte spin in het web? Wil jij de vrijheid om je eigen uren te bepalen en in te delen? Lijkt het je daarnaast mooi om te werken bij een snelgroeiende internationale start-up met ontzettend veel potentie? Dan is deze vacature wat voor jou!

Over iqbi

iqbi automatiseert ESG-data voor grote vastgoedpartijen. Hier komt een hoop bij kijken: langs gaan op locatie, meters ‘verslimmen’, eigen hardware plaatsen, contact onderhouden met beheerders, netbeheerders, huurders, installateurs etc., noem maar op. Zo doen we er alles aan om onze klanten optimale service aan te bieden en ze het overgrote deel van het werk op dit gebied uit handen te nemen. Doordat ESG en duurzaamheid hot topics zijn binnen de vastgoedwereld groeien we enorm hard.

Wat ga je doen?

Omdat er zoveel facetten zijn omtrent ESG moet er veel worden uitgezocht en gecoördineerd. Dit vergt de nodige kennis. Daarom word je de eerste maanden goed begeleid en klaargestoomd om je werk optimaal uit te kunnen voeren. Je maakt hierin kennis met alle verschillende partijen die onderdeel uitmaken van het ESG-milieu. Bovendien leer je alles omtrent ESG en duurzaamheid in vastgoed. Daarnaast leer je welke technieken er bestaan om data te automatiseren, vastgoed te verduurzamen en adviezen op te stellen. Als je hier nog weinig van weet is dit geen enkel probleem. Wanneer jij leergierig en nieuwsgierig bent, pik je het vanzelf op en helpen wij jou om deze kennis eigen te maken. Wij verwachten echter ook een zelfstandige, onderzoekende houding als het gaat om het achterhalen van informatie.

De ideale kandidaat:

 • Is een échte spin in het web
 • Houdt makkelijk het overzicht
 • Kan goed verbanden leggen
 • Werkt zelfstandig en is nieuwsgierig
 • Neemt niet zomaar iets aan, maar verbaast zich over opvallende zaken
 • Kan uitstekend werken met Excel
 • Beleeft er plezier aan om activiteiten goed te plannen en coördineren
 • Vind het leuk om advies te geven waar ook echt iets mee gedaan wordt
 • Wil zich ontwikkelen op het gebied van leiderschap
 • Kennis van de vastgoedbranche is een pré
 • Heeft een afgeronde WO-opleiding of HBO met vwo-vooropleiding en WO werk- en denkvermogen. Bij voorkeur met een technische- of sustainability-achtergrond
 • Is sociaal vaardig
 • Wil impact maken op het gebied van duurzaamheid

Wat krijg je?

Bij iqbi krijg je een leuke werkplek met vrijheid en bovendien veel kansen om je ontwikkelen. Dit betekent dat je zelf aan de slag mag gaan met het signaleren van kansen en krijg je de kans om hierop te handelen. Onze klanten opereren internationaal dus tripjes naar het buitenland zijn geen uitzondering. Wij bieden variatie, ruimte en ontwikkeling en luisteren naar je ideeën en suggesties.

Je krijgt een mooi (marktconform) salaris, een reiskostenvergoeding, winstdeling en een unieke kans om carrière te maken in een start-up die explosieve groei doormaakt!

Zie jij jezelf hier wel werken? Stuur je motivatiebrief en CV naar info@iqbi.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Klaas Nijssen: 06 5432 2124.

Geinteresserd in deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem gerust contact op met onze HR specialist.

Vergelijkbare vacatures

Vacature: Finance

Vacature Financieel MedewerkerBen jij financieel administratief sterk met een interesse in duurzaamheid? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance of Accountancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Over iqbi: Wij zijn een snelgroeiende internationale scale-up die ESG-data voor grote vastgoedpartijen automatiseert. Met onze diensten nemen we een groot deel

Lees meer over deze vacature...

Vacature: Facility/Office Manager Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van een optimale werkomgeving? Heb je een interesse in duurzaamheid en wil je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over iqbi: iqbi groeit bijzonder snel, mede door de Europese wet- en regelgeving, en breidt

Lees meer over deze vacature...
Scroll naar boven