iqbi lanceert een nieuw product: PeakWatch

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

Krijgt uw onderneming ook brieven van de netbeheerder? ✉️

⚡️Het energienet staat meer onder druk dan ooit en speciaal daarvoor heeft iqbi een cruciale oplossing voor vastgoedeigenaren-en beheerders ontwikkeld die kampen met contractuele piekoverschrijdingen.

🎯 De voordelen van PeakWatch:

1️⃣ Voorkom boetes voor contractuele piekoverschrijdingen.

2️⃣ Breng uw maandelijkse elektriciteitskosten omlaag.

3️⃣ Elektrificatieplannen hoeven niet meer in de ijskast worden gezet.

4️⃣ Maak optimaal gebruik van uw bestaande aansluiting.

PeakWatch in 2 stappen:

📊 PeakWatch onderzoek

We analyseren verbruiks- en opwekdata over meerdere jaren om mogelijke overschrijdingen te identificeren. Indien er overschrijdingen zijn gedetecteerd en uitbreiding van de aansluitingscapaciteit niet haalbaar is, wordt er een grondig locatieonderzoek uitgevoerd. De elektrische installatie wordt nauwkeurig in kaart gebracht en gesprekken worden gevoerd met medewerkers om mogelijkheden te vinden voor het spreiden van energiepieken.

💡 Advies rapport

Op basis van het onderzoek leveren we een uitgebreid advies rapport. Dit rapport bevat duidelijke bevindingen en aanbevelingen voor het uitspreiden van de verbruikspieken. iqbi blijft betrokken na de implementatie van de voorgestelde oplossingen, om ervoor te zorgen dat de genomen maatregelen het gewenste én blijvende effect zal hebben.

🚀 Neem vandaag nog de eerste stap! Neem voor meer informatie contact met ons op! #energie #duurzaamheid #PeakWatch #gecontracteerd

Scroll naar boven