Uitgebreidere Duurzaamheidsrapportage Verplicht voor Grote Ondernemingen

Ontdek de  carrièremogelijkheden bij ons! Bekijk onze vacature en sluit je aan bij ons team dat streeft naar innovatie en succes.

De Noodzaak van Energiebeheer en Duurzaamheidsrapportage

Grote ondernemingen, zoals beursgenoteerde bedrijven, banken en verzekeraars met meer dan 500 medewerkers, moeten nu voldoen aan de nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze regelgeving vereist gedetailleerde rapportages over ecologische, sociale en werkgelegenheidsaspecten, mensenrechten en de bestrijding van corruptie en omkoping. Dit biedt inzicht in zowel de impact van de onderneming op het milieu als de invloed van milieufactoren op de onderneming.

Energiebeheer speelt hierbij een cruciale rol. Door energieverbruik te monitoren, kunnen bedrijven inefficiënties identificeren en verbeteren, wat leidt tot kostenbesparing en een lagere uitstoot van broeikasgassen.

Hoe Kunnen Wij Helpen?

Wij maken gebruik van geavanceerde monitoringtools om real-time gegevens over energieverbruik te verkrijgen. Dit helpt vastgoedbedrijven beter inzicht te krijgen in energie-intensieve gebieden en verbeteringen door te voeren. Wil je meer weten over hoe jouw onderneming kan voldoen aan de nieuwe duurzaamheidsrapportages en tegelijkertijd profiteren van kostenbesparing en milieuvriendelijkheid?

Bel ons op +31 851 304 159 of stuur een mail via info@iqbi.nl.

Scroll naar boven